Mange af Ryan Reynolds’ bedste ‘Deadpool’-idéer er kommet fra Blake Lively

Mange af Ryan Reynolds’ bedste ‘Deadpool’-idéer er kommet fra Blake Lively
Ryan Reynolds. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ryan Reynolds er blevet en international superstjerne med ‘Deadpool’-, men han er langt fra kun skuespiller i franchisen: Han har også stor magt over produktionen, heriblandt hvem der skal instruere, og så har han også en finger med i spillet allerede i manuskriptsfasen.

Han står dog kun officielt kun står som manuskriptforfatter på 2’eren, og i virkeligheden bør hans input faktisk lige så meget tilskrives hans hustru, skuespilleren Blake Lively.

I hvert fald ifølge Reynolds selv i et nyt interview med SirusXM, hvor han fortæller, at hun har hjulpet utroligt meget både på ‘Deadpool’-filmene og andre succeser, han har været involveret i.

»Der er meget manuskript til topkarakter, som jeg har lavet, som faktisk var Blake. Hun ville springe ind og gribe tastaturet og sige: ‘Hvad med det her?’ Og jeg var sådan: ‘Det er fantastisk’«, siger han.

Reynolds beretter, at han ofte fortæller instruktørerne og producerne, at det er Livelys værk, men alligevel bliver historien i sidste ende, at det er ham, der har fundet på de originale indslag.

»Måske er det, fordi der er iboende sexisme i branchen«, spekulerer han og kalder sin hustru for »en multitalentfuld slags person«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af