P3’s spoof på alle danske ungdomsserier er 120 procent spot on

P3’s spoof på alle danske ungdomsserier er 120 procent spot on
P3's ungdomsseriesatire. (Foto: Screenshot)

Efter ‘Skam’ er der som bekendt svømmet en flodbølge af følsomme ungdomsserier ind over Skandinavien, inklusive Danmark.

Det har ført et væld af forfriskende fortællinger med sig, hvor man blandt andet har taget unges identitetstvivl, seksualitet og relationer seriøst på en måde, som har været stærkt tiltrængt.

Efterhånden har man dog også kunnet ane visse klicheer i genren, og det har P3’s altid fremragende satirehold nu sat forrygende billeder og ord på i en spoof-trailer til den nye ungdomsserie ‘UNGDOMSSERIEN’.

Her møder vi en hovedperson, hvis hele liv »centrerer sig om en datingkonflikt, som egentlig er super simpel at løse, men som jeg bliver ved med at fucke op, for ellers ville handlingsforløbet i den her serie gå i stå«.

Vi møder også »den homoseksuelle bikarakter«, der er med »fordi dem, der har skrevet serien gerne vil være woke, men de turde ikke være woke nok til at give mig en hovedrolle« – og ham, der er »seriens tykke, men skøre ven«, der »tydeligvis er over 30, men spiller en på 18«.

Alt er spot on. Se den.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af