Se den virtuose trailer til Netflix-filmen ‘The Hand of God’ fra manden bag ‘Den store skønhed’

Se den virtuose trailer til Netflix-filmen ‘The Hand of God’ fra manden bag ‘Den store skønhed’
'Hand of God'. (Foto: Gianni Fiorito/Netflix)

Italienske Paolo Sorrentino er en af de mest virtuose instruktører, vi har i disse år, hvilket han har bevist i alt fra ‘Den store skønhed’ og ‘This Must Be the Place’ til tv-serien ‘The Young Pope’.

Nu er han klar med sin første film for Netflix under den Diego Maradona-inspirerede titel ‘The Hand of God’.

Og serien foregår da også i netop det Maradona-dominerede Napoli i 80’erne, hvor vi følger den lidt akavade teenager Fabietto, hvis excentriske familie går op i fodboldspillerens bedrifter med hud og hår. En dag bliver han ramt af et voldsomt uheld – og reddes af den argentinske stjerne selv.

Det ser vi dog ikke så meget til i traileren, som mere er en stemningsfuld, poetisk indføring i instruktørens nye filmiske univers. Filmen skulle være Sorrentinos mest personlige til dato.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten er også – selvfølgelig! – instruktørens hofskuespiller Toni Servillo, der også havde hovedrollen i ‘Il Divo’ og ‘Den store skønhed’.

Den nøjagtige premieredato for ‘The Hand of God’ er endnu ikke annonceret, men mon ikke det er en af de Netflix-titler, tjenesten håber kan gøre sig gældende i Oscar-kapløbet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af