Se første trailer til Oscar-kandidaten ‘The Power of the Dog’ med Benedict Cumberbatch og Kirsten Dunst

Se første trailer til Oscar-kandidaten ‘The Power of the Dog’ med Benedict Cumberbatch og Kirsten Dunst
Benedict Cumberbatch i traileren til 'The Power of the Dog'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Allerede inden filmens snarlige verdenspremiere på Venedig-filmfestivalen er ‘The Power of the Dog’ blevet betegnet som en varm Oscar-kandidat.

Det skyldes for det første, at en af nyere tids vægtigste auteurs, Jane Campion, er vendt tilbage til filmmediet for første gange i 12 år (i mellemtiden har hun vel at mærke skabt den velansete miniserie ‘Top of the Lake’).

Den newzealandske instruktør vandt en Oscar tilbage i 1994 for manuskriptet til sit psykologisk komplekse periodedrama ‘The Piano’, der også blev hædret med Guldpalmen i Cannes. Hun kan meget vel være tilbage i Akademiets søgelys med sit kommende westerndrama, som er produceret af Netlix.

Desuden bærer filmen på et profileret hovedcast bestående af Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons samt talenterne Thomasin McKenzie (‘Jojo Rabbit’) og Kodi Smit-McPhee (‘X-Men: Apocalypse’).

Jane Campion har selv skrevet manuskriptet til ‘The Power of the Dog’, der er baseret på Thomas Savages roman af samme navn fra 1967. Fortællingen handler om to brødre, der driver en ranch i 1920’ernes Montana. Da den yngre bror (Plemons) gifter sig med en ung enke (Dunst), begynder den seksuelt frustrerede og sadistiske storebror (Cumberbatch) at terrorisere dem, indtil det får store konsekvenser.

Som optakt til næste uges premiere i Venedig har Netflix delt første trailer, der i den grad emmer af indestængt ubehag. Under hele traileren fløjter Cumberbatch en sagte, foruroligende melodi, mens vi ser glimt af blodpletter og bekymrede ansigtsudtryk.

‘The Power of the Dog’ lander på Netflix 1. december. I ugen op til streamingpremieren kan man håbe, at filmen, ligesom i USA, også får nogle biografvisninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af