Stjernen fra tidligere ‘A Star Is Born’-film kritiserer Bradley Coopers version

Stjernen fra tidligere ‘A Star Is Born’-film kritiserer Bradley Coopers version
Bradley Cooper og Lady Gaga i 'A Star Is Born'.

Barbra Streisand spillede den kvindelige hovedrolle i 1976-udgaven af ‘A Star Is Born’ (den tredje version efter dem fra 1936 og 1954), og hun udtalte sig oprindeligt begejstret om Bradley Coopers succesrige remake fra 2018 med ham selv og Lady Gaga i hovedrollerne, efter hun havde besøgt optagelserne.

Men det var måske mere pr-venlig høflighed end ærlighed, for den aldrende skuespilstjerne kommer nu med en mere ligefrem dom over projektet i et interview med det australske program ‘The Sunday Project’.

»Da jeg først hørte, at den skulle laves igen, skulle det have været med Beyoncé og Will Smith, og jeg tænkte, det er virkelig interessant. Virkelig at lave den anderledes igen, en anden slags musik, integrerede skuespillere, jeg tænkte, det var en fantastisk idé«, siger hun og fortsætter:

»Så jeg var overrasket, da jeg så, hvor meget den mindede om den version, jeg lavede i 1976«.

Barbra Streisand sætter prikken over i’et ved at udtale, at hun ikke kan argumentere imod filmens succes, men at hun værdsætter originalitet over succes.

Et lille slag i Bradley Coopers ære, men mon ikke han overlever alligevel med tanke på det globale fænomen, filmen blev.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af