Trine Dyrholm jagter en morder i første trailer til den stjernespækkede sæson 2 af ‘Forhøret’

Trine Dyrholm jagter en morder i første trailer til den stjernespækkede sæson 2 af ‘Forhøret’
Trine Dyrholm i 'Forhøret'. (Foto: Henrik Ohsten)

Første sæson af Christoffer Boes fortættede krimi, ‘Forhøret’, blev den mest streamede originalserie i Norden fra Viaplays hånd.

En fortsættelse har længe været annonceret, og nu er første trailer til den ventede sæson to, der får premiere 29. august, endelig sluppet.

Hovedrollestafetten er denne gang givet videre til Trine Dyrholm i rollen som Susanne, der stadig er i gang med at bearbejde tabet af sin datter fra sæson 1. Hun har valgt at genoptage sit arbejde som praktiserende psykolog, men hvad der skulle have været et skridt tilbage mod en normal hverdag, ender hurtigt galt.

Da Susanne lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, afslører han, at han har dræbt adskillige kvinder for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Det leder Susanne ud på en farlig rejse, da hun beslutter sig for at finde frem til kvinden og redde hende fra at blive myrdet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At dømme ud fra traileren, har vi endnu en nervepirrende intens omgang i vente. Rollelisten taler for sig selv: Dyrholm flankeres af Ulrich Thomsen, der spillede hovedrollen i første sæson, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August.

Christoffer Boe har endnu engang skrevet og instrueret sæsonen. Denne gang med ‘Den korte radioavis’-stortalentet Anna Juul som medforfatter. Der er premiere 29. august på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af