Alle i Hollywood kæmper om ny film med Brad Pitt og George Clooney

Alle i Hollywood kæmper om ny film med Brad Pitt og George Clooney
Brad Pitt og George Clooney i 2012. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for VH1)

George Clooney og Brad Pitt har tidligere arbejdet sammen i en række film, fra ‘Ocean’s Eleven’ til ‘Burn After Reading’, men det er alligevel lidt af en begivenhed, når de to verdensstjerner slår pjalterne sammen.

Det synes de største aktører i Hollywood tilsyneladende også, for ifølge The Hollywood Reporter kæmper Netflix, Apple, Sony og Lionsgate om et nyt filmprojekt, hvor Pitt og Clooney skal spille to fixere, der er vant til at arbejde alene, men bliver hyret til samme job.

I instruktørstolen sidder Jon Watts, der har stået bag de seneste Spider-Man-film, ‘Homecoming’, ‘Far from Home’ og ‘No Way Home’. Han arbejder også på den kommende ‘Fantastic Four’-film, men derefter får han altså sin første store chance uden for superhelteregi.

Imens bliver Brad Pitt og George Clooney også kompenseret udmærket for besværet. Ifølge The Hollywood Reporter kan de vente sig omkring 20 millioner dollars per næse for filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af