‘Borat’-gennembrudsstjernen Maria Bakalova har landet sin første hovedrolle

‘Borat’-gennembrudsstjernen Maria Bakalova har landet sin første hovedrolle
Maria Bakalova. (Foto: Chris Pizzello-Pool/Getty Images)

Maria Bakalova var ukendt, da hun som 24-årig fik rollen som som Borats datter Tutar i ’Borat Subsequent Moviefilm’, men den frygtløse præstation sikrede den bulgarske skuespiller både en Oscar- og Bafta-nominering og det helt store gennembrud.

Nu har Bakalova så landet sin første hovedrolle, som bliver i den romantiske komedie ’The Honeymoon’, som castet allerede er i gang med at optage i Italien.

I filmen skal Bakalova spille over for Pico Alexander (‘Home Again’), Asim Chaudry (‘People Just do Nothing’) og Lucas Bravo (‘Emily in Paris’). 

Filmen handler om det nygifte par Adam og Sarah, der skal på bryllupsrejse i Italien. Alt er lutter idyl, lige indtil Adams meget krævende bedste ven, Ed, crasher deres bryllupsrejse. Hvad der var en smuk bryllupsrejse, er nu en komplet katastrofe.

Bakalova siger i et interview til Deadline om filmen:

»Filmen her interesserede mig, fordi det er en eskapistisk komedie, men med en twist på hele den der klassiske buddy-film-format. Det gjorde de ved at inkludere en stærk kvindelig karakter, og helt specifikt fra Østeuropa«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af