David Cronenberg forestiller sig sin egen død i ny film, der kan blive din

David Cronenberg forestiller sig sin egen død i ny film, der kan blive din

Mens David Cronenberg er i gang med indspilningerne til sin første film i syv år, ’Crimes of The Future’, har han i al hemmelighed skabt en kontroversiel kortfilm, hvor han forestiller sig sin egen død.

’The Death of David Cronenberg’, der er den meget sigende titel, kan købes på SuperRare.com, hvor det er instruktørens datter, Caitlin Cronenberg, der har sat den til salg. 

Filmens officielle beskrivelse lyder således: 

»’The Death of David Cronenberg’ er en kort 1-minuts film skrevet af filmskaber, manuskriptforfatter og skuespiller David Cronenberg. ’The Death of David Cronenberg’ viser subjektet stå i et lille, blødt oplyst rum. Han er iført en kåbe og kigger dybt ind i kameraet, inden hans blik skifter til en livløs skikkelse i en seng. Filmen er et samarbejde mellem Cronenbergs datter Caitlin, der har filmet og produceret filmen, som udforsker døden, surrealismen og metamorfosen af liv og død«.   

Se teaseren, og læs hvordan den kontroversielle kortfilm kan blive din her.

Er man fan af 78-årige David Cronenberg, der står bag film som ‘The Fly’, ‘Crash’ og ‘A History of Violence’, er der altså godt nyt, hvis man ønsker at fordrive ventetiden til hans kommende film, der blandt andre har Léa Seydoux, Kirsten Stewart og Viggo Mortensen på rollelisten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af