David Cronenbergs søn er klar til at skræmme livet af dig – se første trailer til techno-thrilleren ‘Possessor’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brandon Cronenbergs techno-thriller ‘Possessor’ var det helt store samtaleemne på årets Sundance Film Festival med sin gruopvækkende brug af body horror og et indie-stjernecast bestående af blandt andre Andrea Riseborough og Christopher Abbott i front.

Nu er første trailer til filmen landet, og den giver en glimrende forsmag på det hårrejsende univers, der både låner fra ‘Inception’ og kultfilmen ‘Mandy‘.

Andrea Riseborough indtager hovedrollen som Tasya Vos, der benytter højteknologiske hjerneimplanter til at overtage andre personers kroppe og begå mord for sit firma. Langsomt mister hun grebet om sin egen virkelighed, indtil hun pludselig finder sig indespærret i et af sine ofres sind.

Over for Riseborough, der har markeret sig i film som førnævnte ‘Mandy’ og Sundance-hittet ‘Nancy’, ses blandt andre Christopher Abbott (‘It Comes At Night’, ‘Girls’), Jennifer Jason Leigh (‘Good Time’, ‘Annihilation’) og Sean Bean (‘Game of Thrones’).

Brandon Cronenberg har kun én anden film på CV’et – ‘Antiviral’ fra 2012, der fik en noget blandet modtagelse – men han har royalt filmblod i årene: Hans far, David Cronenberg, er et koryfæ inden for body horror med mesterværker som ‘Videodrome’, ‘Crash’ og ‘The Fly’ på samvittigheden.

‘Possessor’ får amerikansk premiere i løbet af året. En dansk premiere er endnu uvis, men en visning på CPH PIX eller Blodig Weekend ville være et gode bud.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af