‘Doggystyle’-skaber klar med sin første film – traileren til ‘Venuseffekten’ er ude

‘Doggystyle’-skaber klar med sin første film – traileren til ‘Venuseffekten’ er ude
'Venuseffekten'. (Foto: Thomas Howalt Andersen)

Anna Emma Haudal slog eftertrykkeligt igennem med DR3-serien ‘Doggystyle’, som hun både skrev og instruerede med sans for såvel stærke følelser, poesi, eftertænksomhed og skarpe karakterer.

Alt det tager hun med sig over i sin første spillefilm, ‘Venuseffekten’, der også er en lys, sjov og livfuld fortælling med kontrasten mellem by og land som bagtæppe.

Filmen handler om den nogle-og-20-årige Liv (Johanne Milland Pedersen), der arbejder på familiens gartnergård i provinsen og er trygt forankret i lokalmiljøet med forsamlingshusfester og en jævnaldrende sød fyr som kæreste.

Hendes verden åbner sig dog på uforudset vis, da hun forelsker sig i den impulsive og kaotiske Andrea (Josephine Park), der har søgt tilflugt fra København i sin onkels æbleplantage. Og det bliver starten på en sprudlende og følsom romantisk komedie.

Den første trailer er offentliggjort, og vil man gerne have en ren filmoplevelse, synes jeg personligt, man skal overveje at springe den over, da den afslører væsentlige plotpunkter i filmens sidste halvdel. Filmen fortjener dog al den opmærksomhed, den kan få, så trænger man til at få nysgerrigheden ekstra pirret, er den her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl spiller Livs forældre og Morten Hee Andersen hendes bror. Ligesom på ‘Doggystyle’, hvis sæson 3 i øvrigt er på vej senere på året, har Anna Emma Haudal både stået for instruktion og manuskript.

‘Venuseffekten’ får premiere 18. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af