Michael K. Williams’ dødsårsag er blevet bekræftet

Michael K. Williams’ dødsårsag er blevet bekræftet
Michael K. Williams som Omar i 'The Wire'. (Foto: HBO)

Det sendte sorg gennem filmverden, da det tidligere på måneden kom frem, at ‘The Wire’-skuespilleren Michael K. Williams var blevet fundet død i sin lejlighed i Brooklyn – kun 54 år gammel.

Fredag aften blev dødsårsagen bekræftet: Den Emmy-nominerede skuespiller døde af en overdosis af heroin, kokain, fentanyl og p-fluorofentanyl. Det skriver TMZ.

Williams kæmpede med sit stofmisbrug i store dele af sit liv. Han blev for alvor afhængig under hans arbejde med rollen som Omar i ‘The Wire’. Siden har han kæmpet med at holde sig fra stofferne, men var blandt andet ved at falde i igen, da han arbejdede på serien ‘The Night Of’.

Så sent som februar gæstede han Marc Marons populære WTF-podcast, hvor han fortalte åbent om sit stofmisbrug i anledning af filmen ‘Body Brokers’.

I filmen spiller han en narkomisbruger, der forsøger at få sit liv på fode igen. Rollen skulle vise sig at blive en af Williams’ sidste.

Skuespilleren er langt fra den eneste stjerne, der er gået bort til den stærke opioide fentanyl. Stoffet ledte også til Prince, Lil Peep og Mac Millers overdosisser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af