NFL-stjerne Colin Kaepernicks historie fortælles i Netflix-serien ’Colin in Black & White’ – se traileren

NFL-stjerne Colin Kaepernicks historie fortælles i Netflix-serien ’Colin in Black & White’ – se traileren
Colin Kaepernick i 'Colin in Black & White' (Foto: Netflix)

NFL-stjernen Colin Kaepernick, der vakte opsigt i 2016 ved at knæle under den amerikanske nationalsang op til sine kampe, er i centrum for instruktør Ava DuVernays kommende Netflix-fiktionsserie ‘Colin in Black & White’.

Og traileren til serien er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien vil ikke fokusere på Kaepernicks veldokumenterede sportskarriere eller hans aktivisme som rettighedsforkæmper. I stedet udfolder serien Kaepernicks opvækst som sort adoptivbarn i en hvid familie.

Jaden Michael skal portrættere den unge Kaepernick, mens hans forældre spilles af Nick Offerman og Mary Louise Parker. Virkelighedens Kaepernick optræder som fortæller.

Kaepernick udtalte selv om serien i en pressemeddelelse:

»Alt for ofte ser vi race og sorte fortællinger blive fortalt gennem hvide personers øjne. Vi vil gerne give et nyt perspektiv til de forskellige realiteter ,som sorte personer oplever. Vi udforsker de racemæssige problematikker, som jeg var ude for, da jeg blev adopteret som en sort mand i et hvidt fælleskab, da jeg gik på gymnasiet. Det er en ære at bringe denne historie til live i samarbejde med Ava, så verden kan se det«.

Ava DuVernay er kendt for film som ‘Selma’ og ’13th’ og Netflix-serien ‘When They See Us’.

’Colin in Black & White’ har premiere på Netflix 29. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af