Ridley Scott bekræfter, at ‘Gladiator 2’ er på vej – men et andet filmprojekt kommer først

Ridley Scott bekræfter, at ‘Gladiator 2’ er på vej – men et andet filmprojekt kommer først
Russell Crowe i 'Gladiator'. (Foto: PR)

På trods af sin pensionsmodne alder har Hollywood-veteranen Ridley Scott vel ikke været mere produktiv, end han er nu.

Bare i år har den 83-årige instruktør biografpremiere på to film, nemlig ‘The Last Duel’ (14. oktober) og ‘House of Gucci’ (2. december). Flere fremtidige projekter er allerede i sigte, herunder en længe ventet opfølger til ‘Gladiator’, som Scott nu giver en status på.

I et nyt interview med Empire fortæller instruktøren, at han hopper på ‘Gladiator 2’, når han er færdig med sin næste film. Den bærer titlen ‘Kitbag’ og har Joaquin Phoenix i hovedrollen som Napoleon Bonaparte samt Jodie Comer i rollen som Josephine Bonaparte.

»Jeg er får den næste ‘Gladiator’ skrevet allerede nu«, siger Scott i interviewet. »Så når jeg er færdig med Napoleon, vil ‘Gladiator’ være klar til start«.

Manuskriptet til ‘Gladiator 2’ bliver skrevet af Peter Craig, som blandt andet har de to ‘The Hunger Games: Mockingjay’-film på cv’et.

Det er tidligere kommet frem, at fortsættelsen til den Oscar-vindende film fra 2000 skal have karakteren Lucius i hovedrollen. Lucius er Lucillas (Connie Nielsen) søn og Commodus’ (Joaquin Phoenix) nevø, som har været under stor indflydelse af Maximus (Russell Crowe).

Tidligere har Scott teaset for, at Crowe muligvis kan vende tilbage i fortsættelsen på trods af Maximus’ skæbne i den originale film. »Jeg ved hvordan jeg skal bringe ham tilbage«, sagde instruktøren tilbage i 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af