Jodie Comer skal spille over for Joaquin Phoenix i Ridley Scotts Napoleon-film

Jodie Comer skal spille over for Joaquin Phoenix i Ridley Scotts Napoleon-film
Jodie Comer i 'Killing Eve' sæson 2. (Foto: PR)

Jodie Comer har flere titler på tapetet i den kommende tid. Udover hendes fortsatte Emmy-vindende hovedrolle i gennembrudsserien ’Killing Eve’ medvirker hun i den kommende Ridley Scott-film ’The Last Duel’, som er skrevet af Matt Damon og Ben Affleck. Derudover kan hun også snart ses i Ryan Reynolds-komedien ’Free Guy’.

Men nu er hun, ifølge Deadline, på vej til at blive castet i en anden Ridley Scott-film, nemlig ’Kitbag’, der allerede har landet Joaquin Phoenix, som skal spille Napoleon Bonaparte, mens Comer skal spille hans kone Josephine. ’Kitbag’ står til at få premiere på Apple TV+.

Filmen skulle efter sigende indeholde Scotts signatur, altså de store episke kampscener og den spektakulære scenografi, men det primære udgangspunkt for filmen er ægteparrets til tider tumultariske forhold.

Ridley Scott er også en travl herre, der foruden ’The Last Duel’ og ’Kitbag’, har et andet historisk drama i sigte, ’Gucci’, hvor han råder over et vanvittigt spændende cast med blandt andre Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto og Al Pacino.

Efter planen går optagelserne til ’Kitbag’ i gang, når ’Gucci’ er færdiggjort, men en eventuel premieredato melder historien foreløbigt intet om.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af