Se første trailer til Netflix’ actionsatsning ‘Red Notice’ – med Gal Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds på slap line

Se første trailer til Netflix’ actionsatsning ‘Red Notice’ – med Gal Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds på slap line
Ryan Reynolds, Gal Gadot og Dwayne Johnson i 'Red Notice'. (Foto: Frank Masi/Netflix)

Med et produktionsbudget på omkring 150 millioner dollars må man sige, at Netflix satser stort på ‘Red Notice’.

Den kommende film har da også potentiale til at blive en gedigen publikumsmagnet. I front for actionkomedien står nemlig tre af Hollywoods største stjerner i form af Gal Gadot, Dwayne ‘The Rock’ Johnson og Ryan Reynolds.

I den netop udgivne første trailer får vi en god fornemmelse for handlingen og tonen, hvor der både bliver lagt væk på storladen action på forskellige eksotiske lokationer og rappe replikudvekslinger mellem de tre A-listere.

Filmen følger FBI-agenten John Hartley (Johnson), som rejser kloden rundt for at fange den berygtede kunsttyv The Bishop (Gadot). Undervejs støder de på den rivaliserende bedrager Nolan Booth (Reynolds), som ud fra traileren ser ud til at påbegynde et akavet samarbejde med FBI-agten.

Filmen er skrevet og instrueret af Rawson Marshall Thurber, som allerede har arbejdet sammen med Dwayne Johnson to gange på ‘Skyscraper’ og ‘Central Intelligence’. Tidligere har han også instrueret mere rendyrkede komedier som ‘Dodgeball’ og ‘We’re the Millers’.

‘Red Notice’ kommer på Netflix 12. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af