Netflix deler premieredato for tredje sæson af stalkerserien ‘You’ – se ny teaser med gedigne ‘Dexter’-vibes

Netflix deler premieredato for tredje sæson af stalkerserien ‘You’ – se ny teaser med gedigne ‘Dexter’-vibes
Penn Badgley som stalker i 'You'. (Foto: Tyler Golden/ Netflix)

Efter to storstreamede sæsoner af ‘You’ gav Netflix sidste år grønt lys til en tredje af slagsen. Til efteråret lander de nye afsnit af Sera Gamble og Greg Berlantis mørke stalkerserie på streamingtjenesten, der netop har delt den første teasertrailer sammen med premieredatoen.

Som en åbenlys pastiche til åbningssekvensen fra (snarligt genopstandne) ‘Dexter’ ser vi i nærbilleder tilberedningen af en kage, hvorpå der med blodrød glasur står skrevet »Velkommen, baby Henry«. Imens hører vi i en voiceover Penn Badgleys creepy karakter Joe, der forsøger at bilde os ind, at han vil ændre sig og blive en bedre mand, fordi han og Love nu har en søn på vej:

»Jeg håber du gør, som jeg siger, ikke som jeg gør, men for dig kan jeg ændre mig. Jeg vil være en mand, du kan se op til. En mand, du kan være stolt af at kalde far«, fortæller hovedpersonen med en let slesk stemme.

Ifølge Netflix’ oficielle synopsis er Joe og Love (og baby Henry) i den nye sæson flyttet til det nordlige Californien, hvor de er »omgivet af priviligerede tech-entrepreneurs, fordomsfulde blogger-mødre og Insta-berømte biohackere«.

Tredje sæson af ‘You’ får premiere på Netflix 15. oktober, og du kan finde teaseren herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af