‘Silver Linings Playbook’-instruktørs stjernespækkede nye film gør sig klar til Oscar-ræset med officiel premieredato

‘Silver Linings Playbook’-instruktørs stjernespækkede nye film gør sig klar til Oscar-ræset med officiel premieredato
Christian Bale, der medvirkede i David O. Russels 'American Hustle', vender tilbage i instruktørens næste film. (Foto: PR)

Det ser ud til, at David O. Russells næste film bliver kørt i stilling til Oscar-sæsonen 2023.

I hvert fald har hans endnu unavngivne filmprojekt ifølge Collider netop fået en officiel (amerikansk) premieredato til næste efterår, som altså er ideelt placeret i forhold til Award-ræset: 4. november 2022.

Efter succeser som ‘Silver Linings Playbook’ og ‘American Hustle’, der til sammen sikrede filmenes skuespillere hele syv Oscar-nomineringer, har instruktøren formået at tiltrække et væld af stjerner til sit hemmelighedsomgærdede nye projekt, der afsluttede optagelserne tilbage i marts.

Castet består således af både Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Chris Rock, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola og Taylor Swift.

Der er ikke kommet nogen officiel information om filmens plot. Tidligere har der dog været rygter om, at handlingen følger et umage venskab mellem en læge og en advokat.

En dansk premieredato er endnu ikke annonceret, men den kommer sandsynligvis til at ligge nogenlunde samtidig med den amerikanske.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af