Soundvenue Live: Kom til forpremiere på filmen om Verdens Smukkeste Dreng – og klassikeren, der gjorde ham berømt

Soundvenue Live: Kom til forpremiere på filmen om Verdens Smukkeste Dreng – og klassikeren, der gjorde ham berømt
'Verdens smukkeste dreng'. (Foto: Film Bazar)

NB! Billetten inkluderer både ‘Verdens smukkeste dreng’ og (efter en pause) ‘Døden i Venedig’.

I 1971 blev den unge svenske knægt Bjørn Andrésen kendt verden over som »verdens smukkeste dreng«.

Han var blevet castet som den polske dreng Tadzio, der bliver genstand for komponisten Gustav van Aschenbachs fascination i Luchino Viscontis klassiker ’Døden i Venedig’.

Den italienske instruktør havde ledt med lys og lygte efter en »overjordisk skønhed« til rollen, og ham fandt de altså i Sverige, hvor 16-årige Bjørns liv forandrede sig radikalt fra en almindelig tilværelse med skuespillerdrømme til magasinforsider og fandyrkelse på den anden side af kloden.

Omvæltningen skulle få voldsomme konsekvenser, og i den nye dokumentarfilm ’Verdens smukkeste dreng’ fortæller Björn Andrésen knusende ærligt om alt det, der fulgte med hans ufrivillige status som sexikon.

Den 5. oktober i Grand Teatret kan du se ’Verdens smukkeste dreng’ , når Soundvenue inviterer til forpremiere med en ganske særlig dessert. Efter den nye dokumentar viser vi nemlig filmen, som gjorde Bjørn Andrésen berømt: ’Døden i Venedig’.

Vi blænder op for ’Verdens smukkeste dreng’ kl. 19.00 (sharp), og efter af en lille pause følger ‘Døden i Venedig’.

Køb billet HER (NB! Billetten gælder for både ‘Verdens smukkeste dreng’ og ‘Døden i Venedig’) – og tilmeld Facebook-event HER.

’Døden i Venedig’ + ’Verdens smukkeste dreng’
Tirsdag den 5. oktober klokken 19.00
Grand Teatret i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af