Den nye ‘Scream’-film vender tilbage til rødderne – se traileren, hvis du tør

Den nye ‘Scream’-film vender tilbage til rødderne – se traileren, hvis du tør
Ghostface i 'Scream' (Foto: PR)

Gysermesteren Wes Craven slog igennem med horrorklassikeren ’A Nightmare on Elm Street’, der i 1984 introducerede den ikoniske karakter Fred Krueger.

Hans efterfølgende film opnåede aldrig helt samme status, men i 1996 vendte han stærkt tilbage med den selvbevidste ungdomsgyser ’Scream’, der fik en hel generation til at tænke sig om en ekstra gang, inden de tog telefonen, hvis de var alene hjemme. 

25 år efter er det blevet til i alt fire film, og nu er nummer fem på vej, selvom mesteren selv gik bort i 2015. Den originale trio bestående af Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette vender tilbage og skal endnu en gang forsøge at overleve ‘Ghostface’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som traileren indikerer, genbruges mange af de genkendelige elementer fra 96’er-versionen, der er gået igen i hele franchisen: telefonopkald, hjælpeløse teenagere og jumpscares. 

Udover et gensyn med Campbell og de tidligere ægtesfolk Cox og Arquette introduceres blandt andre Dylan Minnette (‘Døde piger lyver ikke’), Jenna Ortega (‘You’) og Jack Quaid (søn af Dennis Quaid og Meg Ryan).

’Scream’ (ja, titlen er simpelthen den samme som etteren!), der forventes at have premiere i starten af næste år, er instrueret af duoen bag gyserkomedien ’Ready or Not’, Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillet. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af