Maggie Gyllenhaal klar med dyster Elena Ferrante-film: Se traileren til ‘The Lost Daughter’

Maggie Gyllenhaal klar med dyster Elena Ferrante-film: Se traileren til ‘The Lost Daughter’
Olivia Colman i 'The Lost Daughter'. (Foto: Netflix)

Seriefilmatisering af Elena Ferrantes storroste romaner ‘Min geniale veninde’ har gået deres sejrsgang på HBO, og nu er Netflix også klar til at bejle til forfatterens mange fans – såvel som filmelskere helt generelt.

Maggie Gyllenhaal er således sprunget ud som debutinstruktør med ‘The Lost Daughter’, der i sidste måned vandt prisen for Bedste manuskript på filmfestivalen i Venedig. Og castet er bomstærkt:

Oscar-vinder Olivia Colman, Dakota Johnson, ‘Normal People’s Paul Mescal, Ed Harris, Jessie Buckly og Gyllenhaals egen mand, Peter Sarsgaard, bringer liv til fortællingen om den midaldrende kvinde Leda (Colman) på soloferie.

Hvad der skulle have været ren afslapning i strandkanten udvikler sig imidlertid til et betændt jalousidrama, da Leda bliver stadigt mere besat af en ung familie og deres børn. For bag kvindens facade gemmer sig en smertelig fortid …

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Lost Daughter’ får premiere på Netflix 31. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af