Se første storladne teaser til ‘House of the Dragon’ – spinoffserien til ‘Game of Thrones’

Se første storladne teaser til ‘House of the Dragon’ – spinoffserien til ‘Game of Thrones’
'House of the Dragon'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Efter ‘Game of Thrones’ sluttede i 2019, har HBO ivrigt kastet sig ind i kampen for at videreudvikle den gigantiske succes.

Og nu er første resultat ved at være klar i form af spinoff-serien ‘House of the Dragon’, der netop har fået sin første teaser, som i den grad lugter af det episke schwung, vi kender fra den oprindelig serie baseret på George R.R. Martins forlæg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye serie foregår, som teaseren fortæller, 200 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’, og vi træder direkte ind i Targaryen-slægtens storhedstid. Den står på drager, ild og hvidt hår en masse.

I traileren ses blandt andre Matt Smith fra ‘The Crown’ i rollen som tronarving Daemon Targaryen, mens navne som Paddy Considine, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Emma D’Arcy og Milly Alcock også er på rollelisten.

Serien er skabt af Ryan Condal og George R.R. Martin, mens Miguel Sapochnik, der også instruerede en række ’Game of Thrones’-afsnit, er blevet hyret til at instruere en håndfuld afsnit, herunder pilotafsnittet.

‘House of the Dragon’ får premiere næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af