Ultrapræcis Robin Williams-imitation eksploderer på internettet

Ultrapræcis Robin Williams-imitation eksploderer på internettet
Jamie Costa som Robin Williams (Foto: Screenshot fra YouTube)

Det er lidt over syv år siden, at skuespiller og komisk geni Robin Williams på tragisk vis begik selvmord.

Den afdøde skuespiller havde en bred spændvidde og kunne som få kombinere det sentimentale med det oprigtige.

Nu finder fans trøst i at se glimt af Williams blive vakt til live gennem den nærmest uhyggeligt dygtige imitator Jamie Costa

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske skuespiller og komiker postede for tre dage siden en video på YouTube, hvor han spiller Robin Williams over for skuespilleren Sarah Murpheey i rollen som Pam Dawber. 

Costas hjemmelavede video foregår på settet til sitcom-serien ’Mork & Mindy’, hvor Robin Williams og Pam Dawber spillede over for hinanden i fire år. 

I videoen ser man Costa, der energisk øver sine replikker igennem som Williams. Indtil Dawber afbryder ham for at fortælle, at John Belushi er død. 

Jamie Costa lagde tilbage i 2014 en video op på YouTube med titlen ’Never Had a Friend Like Him’, hvor han spiller forskellige Robin Williams roller. Det var en hyldest til skuespilleren. 

Allerede dengang imponerede Costa Williams-fans med den præcise efterligning. Efter ‘Mork & Mindy’-imitationen, som (endnu!) ikke har noget med en egentlig filmproduktion at gøre, håber fans i den grad at se Jamie Costa i rollen som Robin Williams på et tidspunkt. 

Begejstringen har været så stor, at mange sågar har spammet Zelda Williams, Robin Williams’ datter, med videoen. Zelda Williams sagde fra på Twitter: 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af