Will Smith siger, han overvejede selvmord i traileren til ny dokumentarserie

Will Smith siger, han overvejede selvmord i traileren til ny dokumentarserie
Will Smith i 2020. (Foto: Pablo Cuadra/WireImage)

2021 tegner til at blive Will Smiths store comeback-år.

Han er allerede blevet rost for sit portræt af Venus og Serena Williams’ far i portrætfilmen ‘King Richard’, som vores Oscar-skribent mener har gjort Smith til tidlig favorit i Oscar-kategorien for bedste mandlige hovedrolle.

Og så er han aktuel med YouTube Originals-serien ‘The Best Shape of My Life’, der følger skuespilleren over 20 uger, hvor han følger et strengt træningsregime for at forsøge at komme i sit livs bedste fysiske form.

Men i traileren til serien står det hurtigt klart, at den i lige så høj grad følger Smiths forsøg på at få det bedre psykisk efter en personlig nedtur.

»Da jeg begyndte på denne udsendelse, troede jeg, at jeg skulle komme i mit livs bedste fysiske form. Men mentalt var jeg et andet sted. Jeg endte med at opdage en masse skjulte ting om mig selv«, lyder det blandt andet i traileren.

I et klip fortæller han desuden sin familie, at han har været så langt nede, at han på ét tidspunkt overvejede selvmord.

Konteksten for udtalelsen fremgår ikke af klippet, men du kan få hele historien, når ‘The Best Shape of My Life’ får premiere på YouTube den 8. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af