Adam McKay om brud med Will Ferrell: »Jeg fuckede det op«

Adam McKay om brud med Will Ferrell: »Jeg fuckede det op«
Adam McKay og Will Ferrell. (Foto: Michael Lewis/Variety)

Med film som ’Anchorman’, ’Step Brothers’ og ‘The Other Guys’ har Adam McKay og Will Ferrell udgjort et af de mest succesfulde Hollywood-partnerskaber i nyere tid.

Sammen havde de det succesfulde produktionsselskab Gary Sanchez, der udgav adskillige succesfulde komedier, og de har også sammen søsat en succesfuld aktuel titel som ‘Succession’ som producere.

I 2019 blev selskabet dog opløst. Det skete ud fra de første efterretninger uden stor dramatik mellem de to stjerner. I forbindelse med bruddet sagde de:

»Vi to vil altid arbejde sammen kreativt og altid være venner. Og vi er enige om, at vi er heldige som ind i helvede for, at dette eventyr slutter på den måde«.

Og da The Hollywood Reporter tidligere på året spurgte Ferrell om bruddet, udtalte han:

»Adam var sådan her, ’jeg vil gøre det, og det og det’; han ville have vækst og indflydelse, og jeg var sådan, ’jeg ved ikke rigtig, det lyder som en del, jeg skal have styr på’«.

I et nyt interview med Vanity Fair havde Adam McKay dog en anden forklaring på bruddet mellem de to venner og kollegaer. I forbindelse med hans ventede film ’Don’t Look Up’ lagde han ikke skjul på, at han »fuckede det op«:

»Jeg har lært nogle ting. Det er altid hårde følelser«, sagde McKay og afslørede, at Gary Sanchez næsten var blevet brudt op tre gange før. Ifølge McKay kom det afgørende tidspunkt, da han ønskede at omcaste rollen som basketball-holdet L.A. Lakers tidligere ejer Jerry Buss i forbindelse med en kommende HBO-serie.

En rolle, der var tiltænkt Ferrell, hvorefter McKay Besluttede sig for, at deres fælles ven John C. Reilly skulle have rollen i stedet for. 

»Sandheden er, at den måde showet skulle være på, er hyperrealistisk. Og Ferrell ligner bare ikke Jerry Buss, og han har ikke Jerry Buss-vibes. Der var folk, der var involveret, der sagde, ’vi elsker Ferrell, han er et geni, men vi kan ikke se ham gøre det her’. Det var en hård beslutning«, sagde McKay til Vanity Fair. 

McKay fortæller, at han begik den fejl at lade andre overbringe nyheden i stedet for at fortælle Ferrell det selv. Han har ikke talt med Ferrell siden bruddet.

»Jeg sagde, ’Nå, jeg mener, vi opløser firmaet’, og han var nærmest sådan ’ja, vi gør’ og nærmest ’hav et godt liv’. Jeg tænkte, ’fuck, Ferrell vil aldrig snakke med mig igen’. Så det endte ikke godt«, indrømmer McKay.

L.A. Lakers-serien er stadig under udvikling og har ingen officiel titel, men forventes at kunne ses på HBO næste år.

Adam McKays længe ventede film ‘Don’t Look Up’ med stjerner som Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i hovedrollerne, kan ses udvalgte biografer fra 9. december og på Netflix 24. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af