Den tragedieudsatte danske film ‘Vildmænd’ får ny premieredato

Den tragedieudsatte danske film ‘Vildmænd’ får ny premieredato
Rasmus Bjerg i 'Vildmænd'. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

Thomas Daneskovs ‘Vildmænd’ skulle have haft premiere 11. november, men Nordisk Film udskød filmen, efter en dansk statsborger angreb og dræbte fem mennesker med bue og pil i en lille by i Norge i midten af oktober.

‘Vildmænd’ handler om den danske mand Martin (Rasmus Bjerg), der forlader civilisationen for at leve som et urmenneske i de norske fjelde, bevæbnet med bue og pil, og filmen udvikler sig i en blodig retning, efter han hooker up med en smågangster på flugt, spillet af Zaki Youssef.

Og Nordisk Film vurderede altså, at de tilfældige sammenfald var for store til, at det virkede smagfuldt at sende den sorthumoristiske film i biografen kort tid efter tragedien.

Nu har selskabet dog fundet en ny dato for filmen: ‘Vildmænd’ får premiere 13. januar, erfarer Soundvenue, og dermed vil det danske filmår 2022 blive skudt i gang på særdeles veloplagt vis.

Allerede 6. januar er der premiere på Tea Lindeburgs periodefilm ‘Du som er i himlen’ med Flora Ofelia Hoffmann Lindhal i en overrumplende hovedrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af