DR tager tykt pis på ’Kastanjemanden’ – se traileren til ’Perleplademanden’

DR tager tykt pis på ’Kastanjemanden’ – se traileren til ’Perleplademanden’
Nina Terese Rask i DR3's 'Perleplademanden'.

DR’s P3 har i årevis excelleret i sketchformatet med alt fra ‘Løvens bule’ til ‘Så er det sexusme nok’ og ‘Man(d) må ingen ting mere’.

Nu er satireholdet, der blandt andre består Christoffer Prisholm, Lasse Schøber, Sofie Diemer og Nina Therese Rask, klar med en ny sketch, der denne gang har fokus på nordic noir-krimien med afsæt i Netflix’ danske successerie ’Kastanjemanden’.

I traileren, der kan ses herunder, introduceres vi for diverse stereotype karakterer, de fleste nok kan genkende, hvis de har set ’Kastanjemanden’ eller … enhver anden moderne krimi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi møder for eksempel den psykisk syge, der selv siger, at han er den psykisk syge, der skal aflede politiet, indtil de til sidst kommer på sporet af den rigtige morder.

Traileren slutter selvfølgelig med den meget udbredte danske børnesang: »Perleplademand, kom indenfor…«.

Er man træt af, at ’Perleplademanden’ højst sandsynlig ikke kommer som en reel serie (men man ved jo aldrig!), kan man gå på Netflix og se serien, den er stærkt inspireret af: ‘Kastanjemanden’ er den tredje danske Netflix-serie – og trods alt den bedste indtil videre ifølge Soundvenues anmeldelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af