HBO’s ‘Sex and the City’-reboot får premieredato – se første teaser til ‘And Just Like That’

HBO’s ‘Sex and the City’-reboot får premieredato – se første teaser til ‘And Just Like That’
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i 'And Just Like That'. (Foto: PR)

En af de mest ikoniske vennegrupper på tv vender tilbage til skærmen i december.

HBO Max har netop annonceret, at den ventede ‘Sex and the City’-reboot, ‘And Just Like That’, får premiere 9. december, hvor de første to afsnit bliver tilgængelige. Derefter udgives de resterende otte afsnit hver torsdag.

Serien følger Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis), der nu skal lære at gebærde sig i de komplicerede 50’ere, hvor de jonglerer venskab og kærlighed.

I den første teaser hører vi Carrie sige, at livet er fuld af forandringer, mens vi ser glimt af trekløverens nye tilværelser 11 år efter, vi sidst så dem i den anden ‘Sex and the City’-film.

Resten af castet inkluderer Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson (som på tragisk vis døde af kræft for nylig) og Evan Handler.

Kim Cattrall, som længe har været helt klar i spyttet om, at hun er færdig med SATC-universet, vender ikke tilbage som legendariske Samantha.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af