Kristen Stewart til spørgsmål om Diana-sammenligning: »Google det lort«

Kristen Stewart til spørgsmål om Diana-sammenligning: »Google det lort«
Kristen Stewart som prinsesse Diana i 'Spencer' (Foto: Scanbox)

I forbindelse med sin snart aktuelle rolle som Prinsesse Diana i Pablo Larraíns ventede film ‘Spencer‘ bliver Kristen Stewart tilsyneladende ofte spurgt, om hendes eget kendisliv kan sammenlignes med den Diana, der som bekendt døde i 1997 efter at være blevet jagtet af fotografer gennem Paris’ gader.

I et interview med Insider gjorde Stewart klart, at hun ikke længere ønsker at svare på de spørgsmål. Det skriver Indiewire. 

I interviewet fik Kristen Stewart stillet følgende spørgsmål:

»Jeg har ikke meget tid tilbage, men jeg vil gerne stille dette sidste spørgsmål, Kristen. Paparazzierne og medierne havde stor appetit for Diana. Jeg er sikker på, at du kan relatere til det. Har du ændret den måde du lever dit liv på i forbindelse med denne film?«

Hvortil Stewart svarede:

»Nej, vi har helt forskellige erhverv, og det synes jeg, vi har talt meget om. Og siden du ikke har meget tid tilbage, må du google det lort. Jeg er færdig«.

Ifølge Indiewire tilføjede Stewart, at hendes transformation til Diana ikke fortsatte, efter kameraerne var slukket.

»Jeg blev ikke i karaktereren, når jeg ikke var på. Jeg vil gerne være så tilstedeværende som muligt, fordi jeg elsker den proces, det er at lave film«, fortæller Stewart, der dog havde lidt betænkeligheder ved at sige ja til rollen:

I forbindelse med visningen på Venedig Film Festival modtog Kristen Stewart stor ros for sit portræt af Prinsesse Diana. En rolle, der ifølge Soundvenues Mads Kjær Larsen meget vel kan lede til en Oscar-nominering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af