Marvel afslører første glimt af Tatiana Maslanys She-Hulk – se teaseren

Marvel afslører første glimt af Tatiana Maslanys She-Hulk – se teaseren
Tatiana Maslany Kopaloff/Getty Images,) (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

En af Marvels mest ikoniske karakterer er naturligvis den grønne gigant Hulk. Mindre kendt er hans kvindelige modstykke, She-Hulk, der første gang så dagens lys i striberne tilbage i 1980.

Selvom det er noget tid siden, det blev offentliggjort, at der kommer en ny serie om den kvindelige superhelt, og at hun skal spilles af Tatiana Maslany fra ‘Orphan Black’, har det været sparsomt med detaljer om serien. 

Vi har heller ikke haft mulighed for at se, hvordan Maslanys She-Hulk kommer til at se ud. Indtil nu, hvor Marvel har udgivet den første teaser med glimt af hende:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien handler om Bruce Banners (Mark Ruffalo) kusine, advokaten Jennifer Walters, som arver sin fætters kræfter efter en blodstransfusion. Hun adskiller sig dog fra sin fætter ved at hun ikke bliver ustyrlig, når hun bliver vred. Hun formår derimod at bevare sin intelligens.

‘She-Hulk’ rammer Disney+ næste år, men allerede næste uge lander den næste Marvel-serie, ‘Hawkeye‘ med Jeremy Renner og Hailiee Steinfeld.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af