Marvel overrasker igen: Første trailer til serien ‘Hawkeye’ er en … julefest!

Marvel overrasker igen: Første trailer til serien ‘Hawkeye’ er en … julefest!
Jeremy Renner som Hawkeye. (Foto: Marvel)

Mens superheltefans i øjeblikket kan stille sulten med animationsserien ‘What If…?’, varmer Disney allerede godt op til den kommende femte Marvel-serie på Disney+.

Som optakt til, at ‘Hawkeye’ lander på streamingtjenesten til november, har vi dermed netop fået den første trailer til serien om Jeremy Renners bueskytte-Avenger.

Og ligesom rundt regnet ingen kunne have forudset, at ‘WandaVision’ ville folde sig ud som en ode til amerikanske sitcoms (sågar i sort-hvid i de første afsnit), er det de nok de absolut færreste, der havde regnet med, at ‘Hawkeye’ ville ende som … en juleserie!

Ikke nok med det:

Traileren nedenfor indeholder gud hjælpe mig også en veloplagt og urkomisk ‘hyldest’ til supermusicalen ‘Hamilton’, idet vi ser en bid fra ‘Broadways’ nyeste teaterhit, Captain America-opsætningen ‘Rogers: The Musical’.

Komplet med dansende Avengers.

Marvel, den ser vi gerne realiseret i virkeligheden, tak.

Overordnet emmer de første ‘Hawkeye’-klip af lige dele jingle bells, komik og action, da hovedpersonen med det borgerlige navn Clint Barton samles med sin familie i New York under højtiden – just før umiskendelige ‘Die Hard’-vibes sniger sig ind i fortællingen.

Således afbrydes den tiltrængte familietid afbrydes af fjender fra fortiden (nogle vil måske huske fra ‘Avengers: Endgame’, at Hawkeye spenderede fem år som knapt så familievenlig blodtørstig hævner…). Og ja, så krydses vor helts veje også med en ung bueskytte ved navn Kate Bishop (Hailee Steinfeld), som Barton tager under sine vinger.

Fremadrettet hos Marvel står Bishop til at overtage buen fra den ældre Marvel-generation, så at sige, og rygter vil det, at Florence Pughs karakter Yelena Belova fra ‘Black Widow’-filmen – den »nye« Black Widow – også dukker op i ‘Hawkeye’.

Serien er skabt af Jonathan Igla (‘Mad Men’, ‘Bridgerton’) og får premiere på Disney+ 24. november. Og taglinen? Den er vist en kandidat til årets bedste:

»This holiday season the best gifts come with a bow«. Bum.

Se traileren (og kom i tidlig julestemning) herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af