Michael Mann udgiver roman om ‘Heat’-karakterne til sommer

Michael Mann udgiver roman om ‘Heat’-karakterne til sommer
Robert De Niro og Val Kilmer i 'Heat'. (Foto: PR)

Michael Manns ikoniske actionklassiker ’Heat’ fra 1995 er ikke bare instruktørens hovedværk. Den er blandt 90’ernes bedste film.

Til glæde for filmens mange fans fortæller Mann til podcasten The Rewatchables, at han har planer om at udgive en roman, der samler op på, hvad der sker før og efter filmen. Det skriver The Playlist

»Jeg har en komplet biografi om Vincent Hanna, fra han voksede op i Illinois, hvem hans far var, kører lastbil for nogle landlige Illinois-bootleggers, og hvordan han ønskede at flygte til noget andet, og det var enten at gå på et usselt lokalt gymnasie, men i stedet melder sig som marinesoldat og ender i Vietnam. Hvad han ser der og hans ønske om at studere jura … og så kommer han ind i Chicagos politiafdeling«, fortæller Mann i podcasten. 

Derudover forklarer Mann detaljer om Val Kilmers karakter Chris og Robert De Niros Neil, hvor han fortæller, at deres baggrundshistorie kommer med i hans ’Heat’-prequel/sequel, han har talt om i flere år. 

»Det er så levende, gennemarbejdet og grundigt. Det har tvunget os til at skrive en roman. Ikke om ’Heat,’ men om alt, der går forud for ’Heat’, og alt, der sker efter ’Heat’. Den bliver udgivet næste sommer«, fortæller Michael Mann, der også har stået bag film som ‘Miami Vice‘, ‘Collateral’ og ‘The Insider’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af