Quentin Tarantino sætter usete ’Pulp Fiction’-scener til salg

Quentin Tarantino sætter usete ’Pulp Fiction’-scener til salg
Samuel L. Jackson som Jules Winnfield i 'Pulp Fiction'. (Foto: PR)

Trods en lang række elskede film på cv’et står ’Pulp Fiction’ fra 1994 stadig som Quentin Tarantinos ubetingede hovedværk.

Er man en af dem, der har set ’Pulp Fiction’ til hudløshed, kender hver en replik og scene udenad, er der godt nyt. Instruktøren har nemlig netop offentliggjort, at han sætter syv usete scener fra filmen til salg. Det skriver Indiewire

»Jeg er begejstret for at kunne presentere disse eksklusive scener fra ’Pulp Fiction’ til fans«, udtaler Tarantino. »Secret Network og Secret NFTs åbner en hel ny verden, hvor fans og kunstnere sættes sammen, og jeg er begejstret for at være en del af det«.

NFT, der sælger varerne, udtaler i forbindelse med annonceringen, at der vil være tale om hemmeligt one-of-a-kind-indhold, der aldrig tidligere har været set eller hørt, og udover de usete scener blandt andet vil indeholde det første uredigerede, håndskrevne manuskript til ’Pulp Fiction’.

Der er altså tale om ægte guf for filmnørder, og er du interesseret i at bruge din børneopsparing eller sætte lån i dit hus for at komme i besiddelse af de unikke Tarantino-godter, kan du følge dette link.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af