Scarlett Johansson har nyt Marvel-projekt på vej på trods af sagsanlæg

Scarlett Johansson har nyt Marvel-projekt på vej på trods af sagsanlæg
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Avengers: Age of Ultron'. (Foto: Disney)

I sommeren 2021 lagde Scarlett Johansson sag an mod Disney i kølvandet på lanceringen af ’Black Widow’-filmen

Sagsanlægget handlede om, at filmen, hvor Johansson spiller Marvels sorte enke, havnede på streamingtjenesten Disney+ simultant med biografpremieren, hvilket ifølge skuespilstjernens hold var i strid med deres kontrakt. 

Disney, Marvel og Johansson endte med at indgå et forlig, men hele sagen gjorde en »positiv forskel«, mener Johansson i et nyt interview med The Hollywood Reporter, hvor hun dog også understreger, at det var en hård periode i hendes liv. 

Johansson understreger i interviewet, at hun altid har været glad for at arbejde sammen med Disney og Marvel, og ifølge interviewet har hun simpelthen et nyt projekt på vej med Marvel. 

I juni 2021 blev det bekræftet, at Johansson skal være med til at producere og medvirke i Disneys ’Tower of Terror’, og nu løftes sløret også for Marvel-samarbejdet, som angiveligt ikke er ’Black Widow’-relateret. Hvad den kommende Marvel-film kommer til at handle om, må man vente og se. 

Men konklusionen må være, at man i USA sagtens kan sagsøge hinanden uden at blive uvenner særligt længe af den grund.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af