Se første trailer til serien om ‘Pam & Tommy’s famøse sextape-læk – med Lily James, Sebastian Stan og Seth Rogen

Se første trailer til serien om ‘Pam & Tommy’s famøse sextape-læk – med Lily James, Sebastian Stan og Seth Rogen
Lily James som Pamela Anderson i 'Pam & Tommy'. (Foto: screenshot fra Youtube)

»Hvis det her kom ud …«, siger Seth Rogen med vidt åbne øjne i den første trailer til serien ‘Pam & Tommy’, bragt frem af The Hollywood Reporter. Ordene lyder, imens han ser på kendisparret Pamela Anderson og Tommy Lees private sexvideo, der som bekendt blev lækket.

‘Pam & Tommy’ følger kendisparrets turbulente romance i 90’erne, hvor de blev gift efter kun at have kendt hinanden i 96 timer – og hvor de under stor opsigt fik stjålet det sextape, de optog på deres bryllupsrejse. Rogen spiller manden, der lækkede optagelserne.

Til rollen som ‘Baywatch’-stjernen Pamela Anderson har Lily James gennemgået lidt af en transformation. Seriens stylist har tidligere fortalt, at James måtte bruge op mod fem timer i makeuptraileren inden hver optagedag. Hun er da også umanerligt svær at genkende i den nye trailer, hvor også Sebastian Stan ser overbevisende ud som ægtefælden Tommy Lee.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Pam & Tommy’ er skrevet af Robert Siegel (‘The Wrestler’), og Craig Gillespie (‘I, Tonya’) sætter tonen an som instruktør på hovedparten af afsnittene. Gwyneth Horder-Payton (‘The Walking Dead’) og Hannah Fidell (‘6 Years’) instruerer resten.

‘Pam & Tommy’-traileren afslører, at serien får amerikansk premiere på Hulu 2. februar. Den kommer på Disney+ i Danmark næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af