Lily James’ transformation til Pamela Anderson i ny serie tog op mod fem timer i makeupstolen om dagen

Lily James’ transformation til Pamela Anderson i ny serie tog op mod fem timer i makeupstolen om dagen
Lily James til premieren på 'Mamma Mia! Here We Go Again' i London 2016. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

Vil man gerne tages seriøst som skuespiller i Hollywood, er en af de mest sikre metoder at gennemgå en overordentlig transformation i rollen som en virkelig person.

Den proces har Lily James (‘Baby Driver’) gennemgået inden den ventede serie ‘Pam & Tommy’ om Pamela Anderson og Tommy Lees stjålne sextape. Og det var noget af en opgave, James kom på.

I et interview med Variety fortæller stylisten Barry Lee Moe, at James måtte bruge op mod fem timer i makeuptraileren hver optagedag for at blive forvandlet til Anderson.

Han afslører desuden, at der blev brugt over 25 parykker i tv-serien, der desuden har Sebastian Stan, Seth Rogen og Nick Offerman på rollelisten.

Faktisk var Sebastian Stan, der spiller den anden hovedrolle som Tommy Lee, den eneste, som ikke skulle have paryk på.

‘Pam & Tommy’ følger kendisparrets turbulente romance i 90’erne, hvor de blev gift efter kun at have kendt hinanden i 96 timer. Og hvor de under stor opsigt fik stjålet det sextape, de optog på deres bryllupsrejse. Rogen spiller manden, der leakede optagelserne.

‘Pam & Tommy’ er skrevet af Robert Siegel (‘The Wrestler’), og alle afsnit instrueres af Craig Gillespie (‘I, Tonya’). Optagelserne er netop afsluttet, men der er endnu ikke offentliggjort en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af