Leonardo DiCaprio var bekymret for Meryl Streeps nøgenhed i Don’t Look Up

Leonardo DiCaprio var bekymret for Meryl Streeps nøgenhed i Don’t Look Up
'Don't Look Up'. (Foto: Netflix)

I Adam McKays dommedagssatire ‘Don’t Look Up’, som er aktuel i biograferne og kommer på Netflix 24. december, spiller Meryl Streep den Trump-beslægtede amerikanske præsident Susan Orlean – mens Leonardo DiCaprio er astronomiprofessoren, som forsøger at råbe hende op omkring den overhængende fare ved en komet med direkte kurs mod jorden.

I en lille scene ser man præsident Orlean nøgen bagfra – et skud, til hvilket Streep blev afløst af en bodydouble under optagelserne.

Alligevel var DiCaprio bekymret for, om det ville skade La Streeps gode ry og rygte at se hende nøgen, tilmed med en tatovering på lænden.

Det fortæller instruktør McKay i et interview med The Guardian.

»Hun er frygtløs«, siger han om Meryl Streep. »Men ved du, hvem der havde et problem med det? Leo. Leo ser simpelthen Meryl som en filmkongelig … selvom kongelighed måske ikke er et kompliment … men sådan en særlig figur i filmhistorien«.

»Han kunne ikke lide at se hende med en tatovering på længden, mens hun går nøgen i et sekund. Han sagde noget til mig i stil med: Er du virkelig nødt til at vise det? Og jeg var sådan: ‘Det er Præsident Orlean, det er ikke Meryl Streep. Men hun blinkede ikke engang. Hun bragte det ikke engang på banen«, fortæller McKay.

Ud over at det selvfølgelig er ganske nuttet, at superstjernen DiCaprio på den måde ser op til Streep og vil holde hendes eftermæle i hævd, siger det også noget om den omtanke, DiCaprio givetvis dirigerer sin egen karriere med.

Selvom ‘Don’t Look Up’ ikke har fået den bedste modtagelse, er DiCaprio nok den nulevende skuespiller, der er mest omhyggelig og kræsen med sit rollevalg, og en del af den styring hænger også sammen med, hvordan man fremstår i sine roller – en omhu, han altså også tillod sig at applicere på kollega Streep.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af