Meryl Streep havde glemt at spille skuespil, da hun troppede op til ’Don’t Look Up’-optagelser

Meryl Streep havde glemt at spille skuespil, da hun troppede op til ’Don’t Look Up’-optagelser
Meryl Streep som præsident Janie Orlean i 'Don't Look Up' (Foto: Niko Tavernise/Netflix)

Nogle gange kan store stjerner – som den tre gange Oscar-vindende Meryl Streep – virke som overmenneskelige eksistenser. 

Men i nylige interview i forbindelse med ‘Don’t Look Up’, hvor hun spiller amerikansk præsident, understreger Meryl Streep, at hendes slags også bare er mennesker.

Jonah Hill havde på settet af ’Don’t Look Up’ gået rundt og kaldt Meryl Streep for »GOAT«, som er et akronym for ’Greatest of All Time’. Det vidste Streep bare ikke. Hun tænkte blot: »Jamen, jeg er da lidt en gammel ged. Det er meget sødt«, skriver Insider

Det var først, da Jennifer Lawrence overhørte Hills omtale, og stjernekollegaen valgte at forsikre sig om, at Streep kendte ordets egentlige betydning, at hun fik udvidet sit slangordforråd.

Og det var ikke det eneste, som Meryl Streep skulle (gen)lære i forbindelse med filmen. Efter tiden med coronaisolation fortæller Streep, at hun skulle genfinde sit skuespillergen. 

Streep fortæller således til Entertaintment Weekly: »Det var virkelig svært. Jeg vidste godt, at min karakter var sjov. Jeg følte mig dog slet ikke sjov her under lockdown«. 

Streep uddyber:» Jeg havde mistet det. Jeg havde glemt, hvordan man spiller, og hvordan jeg er. Hvem er jeg? Jeg er den her ting, der er sat sammen af alle mulige komponenter – det ødelægger ens menneskelighed at være isoleret på den her måde. Tak gud for Jonah (Hill, red.), for han fik os alle sammen til at grine«. 

’Don’t Look Up’ kan ses på Netflix fra 24. december. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af