Se den fulde trailer til ‘Fantastiske skabninger 3’: Mads Mikkelsen erklærer krig mod alle os mugglere

Se den fulde trailer til ‘Fantastiske skabninger 3’: Mads Mikkelsen erklærer krig mod alle os mugglere
Mads Mikkelsen i 'Fantastiske skabninger og hvor de findes: Dumbledores hemmeligheder'. (Foto: Screenshot)

Sådan, Mads!

Ja, det er helt okay, hvis dit hjerte svømmer lidt over af national stolthed ved synet af vores egen Mikkelsen midt i ‘Harry Potter’-universet – og pyt så ellers med, at han spiller superskurken Gellert Grindelwald, der gør livet surt for sin måske-ekskæreste Albus Dumbledore (Jude Law).

Begge karakterer får rigeligt plads i den første officielle trailer for ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes: Dumbledores hemmeligheder’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er tredje kapitel ud af i alt fem planlagte film om »magizoologisten« Newt Scamanders (Eddie Redmayne) kamp for at hjælpe Dumbledore sætte en stopper for Grindelwalds verdensherredømmeplaner (én gang Bond-skurk, siger vi bare … ).

Foruden Mikkelsen, Law og Redmayne vender Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams og Katherine Waterston også alle tilbage til troldmandsuniverset, der denne gang kommer til at tilbringe en betydelig del af tiden i gangene på Hogwarts.

Mads Mikkelsen har som bekendt overtaget Grindelwald-rollen fra Johnny Depp, som spillede skurken i de første to film. Depp blev fyret fra franchisen i november sidste år, da han tabte en retssag mod avisen The Sun, der fik medhold i, at der var dækning for at kalde skuespilleren en »wife-beater«.

‘Fantastiske skabninger og hvor de findes: Dumbledores hemmeligheder’ er instrueret af David Yates (som også stod bag de sidste ‘Harry Potter’-film) og skrevet af J.K. Rowling.

Filmen får biografpremiere herhjemme 7. april 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af