Se traileren til dokuserie om Bill Cosby – komiker W. Kamau Bell står bag

Se traileren til dokuserie om Bill Cosby – komiker W. Kamau Bell står bag
Bill Cosby ved domsafsigelsen i 2018. (Foto: Mark Makela/Getty Images)

På den anden side af nytåret løber Sundance Film Festival af stablen, og dokumentarserien ’We Need to Talk About Cosby’ er en af de produktioner, der imødeses med spændning.

Serien handler nemlig om de anklager om komikerlegenden Bill Cosby, der fik en fængselsdom, efter en lang række kvinder fortalte om hans seksuelle overgreb og voldtægter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skaberen af dokumentarserien – der består af fire afsnit – er komikeren W. Kamau Bell, som selv har været stor fan af Bill Cosby. 

W. Kamau Bell fortæller til Deadline: »Som barn fra en tid med Bill Cosby var jeg en kæmpe fan af ham, og han var sågar årsagen til, at jeg ville være komiker. Jeg troede aldrig, at jeg ville stå i en situation, hvor jeg skulle kæmpe med min forståelse af, hvem jeg troede, han var, og hvem vi nu har fundet ud af, at han er. Jeg er ikke sikker på, at han (Bill Cosby, red.) ville have mig til at lave det her arbejde, men det er jeg sikker på, Cliff Huxtable ville (Cosbys fiktive karakter i ’The Cosby Show’, red.)«. 

Serien vil blandt andet se på filmlandskabet post-MeToo og undersøge Cosbys liv ud fra den massive indflydelse, han har haft på det kulturellelandskab, før han blev afsløret og dømt som voldtægtsforbryder.

Sundance-festivalen finder sted 20.-30. januar 2022. Det vides endnu ikke, hvornår serien får dansk premiere, men det er Showtime, der står bag, hvorfor den sandsynligvis vil ramme Paramount+ i løbet af det kommende år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af