‘Bridgerton’-skaber klar med serie om berygtet storsvindler – se traileren til Netflix-dramaet ‘Inventing Anna’

‘Bridgerton’-skaber klar med serie om berygtet storsvindler – se traileren til  Netflix-dramaet ‘Inventing Anna’
Julia Garner i 'Inventing Anna'. (Foto: Netflix)

Hitmageren Shonda Rhimes (‘Grey’s Anatomy’, ‘Scandal’) er snart aktuel med sin anden serie for Netflix efter kæmpesuccessen ‘Bridgerton’, der er den mest sete serie på streamingtjenesten.

Denne gang kaster Rhimes sig over den virkelige historie om den russisk-tyske storsvindler Anna Sorokin, der i 2013 flytter til New York og udgiver sig for at være den velstående arving Anna Delvey. Langsomt infiltrerer hun metropolens jetset med sit moderigtige tøj og sine influencer-evner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stortalentet Julia Garner har hovedrollen i den 10 episoder lange miniserie. Garner har tidligere imponeret i det uafrystelige MeToo-drama ‘The Assistant‘, mens hun har vundet to Emmy-statuetter for sin præstation i ‘Ozark‘.

På rollelisten finder man desuden skuespillere som Anna Chlumsky (‘Veep’), der spiller journalisten, som forsøger at afdække sandheden om svindleren, Arian Moayed (‘Succession’) og Laverne Cox (‘Orange Is the New Black’).

Serien er inspireret af et dybdeborende portræt af Sorokin i New York Magazine, hvor journalisten Jessica Pressler, der også er med til at producere ‘Inventing Anna’, forsøgte at finde frem til sandheden omkring kvinden, som blev fængslet i 2019.

‘Inventing Anna’ har premiere på Netflix 11. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af