Den længe ventede ‘Halo’-serie får premieredato – se den højspændte trailer

Den længe ventede ‘Halo’-serie får premieredato – se den højspændte trailer
'Halo'. (Foto: Paramount+)

Hollywood har længe forsøgt at filmatisere det ikoniske blockbusterspil ‘Halo’, og nu har arbejdet endelig båret frygt.

24. marts udgiver Paramount+ den ventede serie ‘Halo’, der har Pablo Schreiber (‘The Wire’, ‘Orange Is the New Black’) i hovedrollen som den mystiske Master Chief, der bekæmper aliens i det 26. århundrede.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jen Taylor gentager sin rolle som Cortana fra spillene, mens de to får følgeskab af skuespillere som Natasha McElhone (‘The Truman Show’), Bokeem Woodbine (‘Queen & Slim’), Yerin Ha og Charlie Murphy (‘Peaky Blinders’).

Serien er skrevet af Steven Kane og Kyle Killen. De første to afsnit instrueres af Otto Bathurst, der er kendt for sit arbejde på ‘Peaky Blinders’ og ‘Black Mirror’.

I tidens løb har filmskabere som Peter Jackson, Alex Garland, Neil Blomkamp og Steven Spielberg været involveret i filmatiseringen af det enormt populære spil – uden at deres versioner er blevet realiseret.

Spielbergs produktionsselskab Amblin står dog bag den kommende serie, der blev forsinket flere gange på grund af covid-19, men som nu lander på Paramount+ 24. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af