Endnu en fejl opdaget i Harry Potter-jubilæet – HBO Max reagerer prompte

Endnu en fejl opdaget i Harry Potter-jubilæet – HBO Max reagerer prompte
'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'. (Foto: HBO Max)

Noget tyder på, at HBO Max har haft en anelse for travlt med at få deres store Harry Potter-genforening klar til 1. januar.

Først kom det frem, at streaminggiganten havde formået at forveksle et børnebillede af skuespilleren Emma Roberts med Emma Watson, og i går gjorde skuespiller Oliver Phelps (George Weasley) så opmærksom på, at der også blev byttet om på ham selv og hans tvillingebror i løbet af eventen.

»Efter alle de pranks gennem tiden har nogen vist besluttet sig for at tage sin hævn«, jokede skuespilleren med reference til Weasley-tvillingernes mange narrestreger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kommentarsporet kommenterede Tom Felton, der spiller Draco Malfoy, i spøg at han – som en ægte Slytherin – var ansvarlig.

HBO Max har øjensynligt brugt dagen i går på at få rettet fejlene. I en udtalelse omkring Watson-forveksling skrev producerne: »Godt spottet, Harry Potter-fans! I har gjort os opmærksomme på en klippefejl med et forkert billede. En ny version er nu ude«.

I samme ombæring rettede producenterne også ombytningen på de to Phelps-tvillinger.

‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ kan ses på HBO Max.

Vores anmelder sammenlignede genforeningen med en folkeskolesammenkomst, der let og elegant undgår de svære emner, men som også byder på rørende øjeblikke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af