Javier Bardem fejrede Daniel Craigs fødselsdag ved at klæde sig ud som Bond-babe og springe ud af kage

Javier Bardem fejrede Daniel Craigs fødselsdag ved at klæde sig ud som Bond-babe og springe ud af kage
Javier Bardem og Daniel Craig i 2011 op til premieren på 'Skyfall'. (Foto: Dave M. Benett/Getty Images)

Der var højt humor, da ‘Skyfall’-stjernerne Javier Bardem og Daniel Craig blev genforenet over Zoom i Varietys årlige ‘Actors on Actors’-interviewserie.

De to skuespillere har været venner, siden de mødte hinanden under optagelserne til Bond-filmen, og det mærkede man tydeligt, da de fortalte anekdoter fra tiden omkring filmen.

Blandt andet kom det frem, at skuespillerne, der har fødselsdag med én dags mellemrum i marts, afholdt en særlig fejring i bedste Marilyn Monroe-stil, mens de var i gang med optagelserne.

»Jeg kan huske, at du var klædt som drag, men jeg ved, at det er en helt anden historie«, sagde Craig, hvortil Bardem svarede:

»Mens jeg var på vej ud af en kage. Det var meningen, at jeg skulle være Bond-babe den aften, og åh min gud, det var jeg«.

Bardem fortæller også, at han sang ‘Happy Birthday to You’ »i sin bedste Monroe-imitation«, selvom han efter udsagn ikke kan synge:

»Jeg er ikke musikalsk, altså med undtagelse af, når jeg springer ud af fødselsdagskager klædt ud som Bond-kvinde«.

Den veloplagte samtale mellem skuespillerne, der lige nu promoverer henholdsvis den Oscar-hypede ‘Being the Ricardos‘ af Aaron Sorkin og ‘No Time to Die‘, sluttede desuden med et grineflip, da Bardem spurgte ind til et mærke i Craigs pande.

Det viste sig nemlig, at Craig havde blødt fra panden under hele interviewet, fordi han havde fået en lampe i hovedet umiddelbart inden interviewet var gået i gang.

»Hvis jeg ikke kommer til skade, mens jeg optager, så gør jeg noget forkert«, jokede Craig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af