Michael Bay og Netflix genindspiller action-nyklassikeren ‘The Raid’

Michael Bay og Netflix genindspiller action-nyklassikeren ‘The Raid’
'The Raid'. (Foto: PR)

Mens god gammeldags nævekamp gik af mode i slut-90’erne og 00’ernes actionfilm, hvor store våben og hurtige biler overtog, trumfede den walisiske instruktør Gareth Evans i 2012 igennem på indonesisk med kampsportsfilmen ’The Raid’ (kåret af Soundvenue som en af 10’ernes vigtigste film).

Filmen – om en elitepolitienheds indtog i et narkobaronstyret højhus – blev et overraskende stort internationalt hit, der med den indonesiske martial arts-kæmper Iko Uwais i spidsen bragte den kinetiske, uhyre velkoreograferede kampstil tilbage på dagsordenen.

I årene siden har Hollywood ad flere omgange taget tilløb til at genindspille filmen på engelsk, og nu har projektet fået grønt lys hos Netflix med selveste Michael Bay og Gareth Evans selv som producenter. Det skriver Deadline.

‘The Hitman’s Bodyguard’-instruktøren Patrick Hughes skal svinge taktstokken på settet, mens filmens hovedrolle endnu ikke er offentliggjort. I en pressemeddelelse skriver producenterne:

»Vi er meget begejstrede for Patricks (Hughes, red.) unikke vision for filmen. Det er et ovenud originalt spin på materialet, der lover at respektere den oprindelige film samtidig med, at den kommer med en frisk tilgang og et perspektiv, der vil sætte sin egen dagsorden i actiongenren«.

Filmen kommer til at foregå i Philadelphias bandemiljø, hvor en undercover-enhed forsøger at fange en gangsterboss.

Der er ikke fastsat en premieredato endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af