Morddømte Robert Durst fra ‘The Jinx’ er død i fængslet

Morddømte Robert Durst fra ‘The Jinx’ er død i fængslet
'The Jinx'. (Foto: HBO)

Millionæren Robert Durst, manden med de kulsorte øjne fra HBO’s rasende populære true crime-dokumentarserie ‘The Jinx’, er død i fængslet i en alder af 79 år.

Det skriver The Wrap her til morgen dansk tid.

Durst blev sidste år dømt for mordet på sin veninde Susan Berman i 2000 såvel som sin hustru, Kathleen McCormack Durst, som forsvandt i 1982. Som om det ikke var nok, indrømmede Durst tilbage i 2003, at han havde dræbt og parteret sin nabo Morris Black, og forsøgt at stjæle hans identitet.

Da dén sag kom for retten i sin tid ændrede Durst imidlertid sin forklaring til, at han havde handlet i selvforsvar – og blev frikendt.

Filmen ‘All Good Things’ fra 2010 var baseret på Dursts historie (med Ryan Gosling og Kirsten Dunst i hovedrollerne), men det var den førnævnte HBO-serie ‘The Jinx’, der i 2015 højest opsigtsvækkende fangede Dursts tilståelse af mordene på Berman og McCormack Durst, idet Durst under et toiletbesøg midt i et interview glemte, at han stadig havde en tændt mikrofon på sig.

»Killed them all, of course«, mumlede Durst til sig selv i spejlet i en scene som løftet direkte fra fiktionens verden.

Dokumentaren fik senere nogen kritik for at have været vel frisk med klipningen, om end det ikke fik indvirkning på Dursts endelige livstidsdom.

Ifølge Robert Dursts advokat havde rigmanden forud for sin død en række helbredsmæssige problemer, der blev forværret efter et sygdomsforløb med corona.

‘The Jinx’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af