Netflix planlægger efter sigende to efterfølgere til deres mest populære film nogensinde

Netflix planlægger efter sigende to efterfølgere til deres mest populære film nogensinde
Ryan Reynolds, Dwayne 'The Rock' Johnson og Gal Gadot i 'Red Notice'. (Foto: Frank Masi/Netflix)

Kupfilmen ‘Red Notice’ med Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds blev haglet ned af anmelderne, da den fik premiere sidste år.

Det har dog ikke stoppet blockbusteren fra at blive den mest sete film nogensinde på Netflix – og det har streaminggiganten selvfølgelig i sinde at honorere.

Ifølge Deadline er Netflix i gang med at planlægge to efterfølgere til actionkomedien, som streamingtjenestens abonnenter har set i op mod 400 millioner timer.

Skuespillertrioen vender efter sigende tilbage i filmene, der optages i rap, som det blandt andet var tilfældet med store blockbustere som ‘Ringenes herre’ og James Camerons nye ‘Avatar’-film. Deadline skriver, at Rawson Marshall Thurber vender tilbage i instruktørstolen.

Netflix har hverken bekræftet eller kommenteret sagen, men ifølge Deadlines kilder er ambitionen at opbygge en heist-franchise á la Steven Soderberghs ‘Oceans’-film.

‘Red Notice’ er en af de dyreste film produceret af Netflix med et svimlende budget på over 200 millioner dollars. Vores anmelder undrede sig dog over, hvor pengene var blevet af i sin 1-stjernede anmeldelse af det »inderligt uoriginale og charmeforladte makværk«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af