‘Red Notice’ vipper ‘Bird Box’ af pinden som mest sete Netflix-film nogensinde

‘Red Notice’ vipper ‘Bird Box’ af pinden som mest sete Netflix-film nogensinde
Ryan Reynolds, Dwayne 'The Rock' Johnson og Gal Gadot i 'Red Notice'. (Foto: Frank Masi/Netflix)

Netflix har satset stort på deres stjernespækkede blockbuster ‘Red Notice’, der har et budget på svimlende 200 millioner dollars. Og nu har investeringen givet afkast.

Filmens ene hovedrolleindehaver, Dwayne Johnson, fortæller på Instagram, at filmen er blevet den mest sete i Netflix’ historie efter kun 11 dage på platformen. Således vipper den Susanne Biers ‘Bird Box’ af pinden, der ellers er blevet set i mere end 282 millioner timer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Titlen som den mest sete Netflix-film i historien er endnu ikke blevet bekræftet af Netflix, der også er notorisk kendt for at holde seertal tæt ind til kroppen.

Vores anmelder Henrik Reinberg Simonsen var ingenlunde begejstret for historien om Dwayne Johnsons FBI-agent, der modvilligt må samarbejde med verdens bedste kunsttyv (Ryan Reynolds) for at fange en anden kunsttyv (Gal Gadot).

Han kvitterede med sølle 1 stjerne og skrev blandt andet: »’Red Notice’ er en hul og skamløst uoriginal eventyr-blockbuster. Med sit historiske budget på 200 millioner dollars bør makværket give røde ører på direktionsgangene hos Netflix«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af