Se den første teaser til Guillermo del Toros ’Pinocchio’

Se den første teaser til Guillermo del Toros ’Pinocchio’
Ewan McGregor som Jesper Fårekylling i Guillermo del Toros 'Pinocchio'. (Foto: PR)

»Jeg vil fortælle dig en historie. Det er en historie, du tror, du kender, men ikke rigtigt…«.

Sådan fortæller Jesper Fårekylling, stemmelagt af Ewan McGregor, i teaseren for ’Pinocchio’. Guillermo del Toro har sat sig for at genopfinde den klassiske Carlo Collodi-fortælling om den lille trædreng.

Del Toros ’Pinocchio’ bliver som set i teaseren fuld stop-motion og derfor deler del Toro instruktørstolen med animatoren Mark Gustafson, som blandt andet var animationsinstruktør på ’Fantastic Mr. Fox’. Ligesom Disney-klassikeren bliver ’Pinocchio’ en musical, som skrives af den anerkendte komponist Alexandre Desplat.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten ses David Bradley som Geppetto og Gregory Mann i sin første store rolle som Pinocchio. Derudover ses Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Christoph Waltz og Tilda Swinton i biroller.

Det bliver dog ikke den eneste Pinocchio-film i år, da Disney har udpeget historien som den næste til at få en live action-remake. For at forvirre mest muligt kaldes dette remake også ’Pinocchio’ og er instrueret af Robert Zemeckis.

De kommer tilmed i kølvandet på Matteo Garrones film med Roberto Benigni fra sidste år, der såmænd også hed… ‘Pinocchio’.

Guillermo del Toros ’Pinocchio’ kan ses på Netflix i december 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af