Se traileren til Netflix’ store ‘Vikings’-spinoffserie – med Søren Pilmark på rollelisten

Se traileren til Netflix’ store ‘Vikings’-spinoffserie – med Søren Pilmark på rollelisten
'Vikings: Valhalla' (Foto: Netflix)

Vikings‘ blev en massiv succes for History Channel og HBO Nordic, hvor serien længe var blandt tjenestens allermest populære.

Derfor giver det god mening, at Netflix nu har valgt at investere i hitfranchisen med spinoffserien ‘Vikings: Valhalla’, der udspiller sig 100 år efter den oprindelige serie.

Omdrejningspunktet er den legendariske, norske opdagelsesrejsende Leif den Lykkelige og vikingernes invasion af England og Frankrig i begyndelsen af det 11. århundrede.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren giver en forsmag på det høje budget, der sætter storladne kampscener i udsigt.

Sam Corlett spiller hovedrollen som Leif den Lykkelige, men vi kan også se frem til hele fire danske skuespillere på rollelisten:

Asbjørn Krogh Nissen (‘Valhalla’) medvirker som en mand, der truer de hedenske traditioner. Den danske-svenske sanger Caroline Henderson spiller krigeren Jarl Haakon og Kenneth M. Christensen (‘Den som dræber’) spiller Olof Skötkonung.

Og så skriver flere internationale medier, heriblandt The Playlist og Collider, at Søren Pilmark også er på rollelisten som Kongen Svend Tveskæg, far til Knud den Store. Serien fremgår ikke af skuespillerens IMDB, men vi krydser finger for, at den er god nok. Pilmark havde også en lille rolle i den oprindelige ‘Vikings’-serie.

Danske Niels Arden Oplev er desuden konceptuerende instruktør på seriens første afsnit.

På rollelisten finder man også Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan og Pollyanna McIntosh.

‘Vikings: Valhalla’ får premiere på Netflix 25. februar.

Opdateret med den fulde danske rolleliste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af